Vintage Phototgraphy
Hi anyone! I'am Hana. This is my new skins. I Love photography and vintage. Enjoy with my skins

Jangan lupa follow ana tau ^_^


Vintage Photography
Thursday, February 21, 2013 • 8:33 AM • 0 Comment(s)




Hari ni ana nak share simbol simbol menarik untuk nama di laman sesawang *hoceh* iaitu Twitter :) . Tapi simbol ni untuk orang yang tak tahu nak cari kat mana je :) Orang yang dah tahu tu baguslah. Yelah kan , nak cantikkan name kat Twitter takkan nak copy paste yang orang lain je . Hihi. So ambil jelah mana yang korang suka eh . Pilih pilih. Tak payah bayar pon :p By the way , tak payah la risau kalau nampak huruf-huruf atau simbol-simbol ni terlebih tebal atau apa apa sebab sebenarnya kecik je.




☺ ☹ ☻ シ ッ ツ ヅ Ü  ϡ ❤ ♡ ✽ ♀ ღ ۝ 유 웃 ❧ ❦ ❥ 


❣ ♥ ✾ ✿ ❀ ❁ ❃ ❊ ❋ ✣ ✤ ⋆ ★ ✵ ✴ ✲ ✱ ✰ ✯ ❉ ❂ ✧ ✦ 

 ☆ ✶ ✷ ✸ ❇ ✩ ✪ ✹ ✺ ✻ ✼ ❈ ☾ ☽ ☼ ☄ ☃ ☂ ☁ ☀ ϟ 


❆ ❅ ♪ ♩ ¢ ✹ ♪ ♩ ✁ ✔ © ™ ✒ ♬ ♔ ☮ ♛ ♌ ♍ 


♬ ✎ ☎ ✖ ♒ ♭ ☂ ☃ ♈ ❖ ✈ ☯ ◕‿◕ ♨ 


Ѧᾰ ℬ♭ ℂḉ Ḓⅾ ℰℯ ℱḟ ℊ❡ ℋℎ Її Ⓙʝ ₭к ℒℓ ♏Պ 



ℕη ☮⍥ ℙ℘ ℚҩ ℛԻ Šṡ ₮☂ Ṳυ Ṽṽ ₩ω Ẍ✖ ㄚ⑂ Žℨ

zZ ʎʎ xX ʍM ʌΛ n∩ ʇ⊥ sS ɹɹ bb dԀ oO uN
 աW lႨ ʞʞ ɾɾ ıI ɥH ƃƃ ɟℲ ǝƎ pp ɔɔ qq ɐ∀

Ⓐⓐ Ⓑⓑ Ⓒⓒ Ⓓⓓ Ⓔⓔ Ⓕⓕ Ⓖⓖ Ⓗⓗ Ⓘⓘ Ⓙⓙ Ⓚⓚ


Ⓛⓛ Ⓜⓜ Ⓝⓝ Ⓞⓞ Ⓟⓟ Ⓠⓠ Ⓡⓡ Ⓢⓢ Ⓣⓣ Ⓤⓤ Ⓥⓥ


 Ⓦⓦ Ⓧⓧ Ⓨⓨ Ⓩⓩ

Ạạ ḅḅ ḉḉ ḍḍ ḙḙ ḟḟ ḡḡ ḥḥ ḯḯ jj ḳḳ ḷḷ ṃṃ ṇṇ ợợ


 ṗṗ qq ṛṛ ṣṣ ṭṭ ụụ ṿṿ ẉẉ ẋẋ ỵỵ ẓẓ


١ ٢ ٣ ٤ ٥ ٦ ٧ ٨ ٩ ١٠ ١١ ١٢ ١٣ ١٤
١٥ ١٦ ١٧١٨ ١٩ ٢٠٢١٢٢ ٢
٣ ٢٤ ٢٥ ٢٦ ٢٧ ٢٨ ٢٩ ٣٠ 

Okay comel kan tulisan tulisan kat atas ni? :3 Hihi, selamat mencomelkan nama Twitter! Adias!



0 Comments posted :

Post a Comment


This Is Me



Follow | Dashboard
Hi!Assalamualaikum u all! Welcome to my page :)
Hi visitor(s). I'm Hana. Don't copy anything without my permission. Be nice here and do come again! :)

Silent reader(s)


Newer Posts | Older Posts